Obsah,


Facebook YpuTube Menu

Jadranská kuchyně vás dostane.


Podmenu

Jídlo na lodi

Jídlo pro vás připravuje profesionální lodní kuchař. Větším dílem vaří z čerstvých i trvanlivých surovin, které se nalodí zároveň s námi v sobotu. Z části pak ze surovin čerstvých, které pořídí během plavby, například na trhu nebo přímo od sedláků. Ryby často vybírá kuchař přímo od rybářů po jejich návratu z nočního lovu.

Maso i ryby

Během vašeho týdne na lodi je podíl hlavních jídel masitých a rybích ca 4 : 3. Na lodi je podáváno jednotné menu všem účastníkům zároveň. V případě, že držíte dietu anebo nejíte ryby (anebo naopak nejíte maso), napište prosím svoje přání do přihlášky – kuchaře na něj připravíme dopředu. Bude-li to možné, jídlo vám pak přizpůsobí.

Kololodní polopenze

Na Jadranu je v této podobě vynálezem GEOTOURu. Místní stravovací zvyklosti a možnosti lodní kuchyně jsou kombinovány s nutností zvýšeného přísunu energie při programu KOLOLOĎ, kdy není oběd na lodi. Je to vlastně zesílená polopenze:

Ke snídani i k večeři je k dispozici chléb v neomezeném množství, zpravidla tradiční bílý, čerstvý, křupavý.

Plná penze

Ke snídani, k obědu i k večeři je k dispozici chléb v neomezeném množství, zpravidla tradiční bílý, čerstvý, křupavý.



Obsah,